Op bezoek

Dag in dag uit helpen we niet alleen wilde dieren, maar proberen we ook mensen kennis te laten maken met de dieren in hun omgeving. Wat men kent en waar men van houdt, dat beschermt men ook!  SOS wilde dieren is de plaats bij uitstek om mensen bewust te maken van onze eigen fauna en van de gevaren waaraan wij onze wilde dieren blootstellen.  

Begeleide rondleidingen op afspraak

Als individu kan het opvangcentrum enkel bezocht worden tijdens de jaarlijkse opendeurdag in oktober. Gedurende het jaar is SOS wilde dieren niet vrij toegankelijk om de noodzakelijke rust van onze patiënten te garanderen. Op afspraak en in groep kan het centrum wel bezocht worden. Onze rondleidingen zijn aangepast aan een breed scala van doelgroepen. Onze natuurgids neemt de groep mee naar de intensive care, de revalidatiekooien, de voedselkamer, de vleermuizenkooi… De deelnemers komen in direct contact met de vogels en dieren die in het wild leven. Een boeiende uitstap voor jouw vereniging, bedrijf of klas. 

Het centrum kan enkel bezocht worden na afspraak op datum. Een rondleiding kost 3 euro per persoon met een minimum van 45 euro per groep (minimum 15 deelnemers). Bij grote groepen, vanaf 30 personen, wordt een tweede natuurgids ingeschakeld.  Reservatie: 0468/ 28 23 68.