Home

eekhoorntje zoekt nootjes

DANK U WEL

Wilde dieren brengen kleur in deze donkere dagen. Een hele mooie DANK U WEL, van onze eekhoorns, aan alle walnoten en hazelnoten leveranciers. Een filmpje, jawel van onze huisfotograaf Corine Minous Vanderhelstraeten op onze facebook pagina. Alle walnoten en hazelnoten zijn zéker welkom. De eekhoorn staat ook te schitteren op onze kalender 2023. Niet te missen dus!

foto kalender 2023

KALENDER 2023 IS GEBOREN

Onze top natuurfotograaf Corine Minous Vanderhelstraetenl laat ons een jaar lang genieten van twaalf adembenemende foto's van ons dierenrijk met unieke weetjes geschreven door  Els Belsack. Twijfel niet om hem te kopen. 
Dankzij de onmisbare steun en hulp van Natuurkijkers  en Optiek Van Ommeslaeghes   is deze nieuwe editie 2023 terug fantastisch. Hartelijk dank, sponsors ! Jullie hebben een groot hart voor onze wilde dieren.

black friday by trooper

TROOPER Black Friday

Niet vergeten: jouw vereniging kan extra centen verdienen wanneer jij Black Friday-deals online shopt. Hoe? 
1. Surf naar www.trooper.be en zoek je vereniging of goed doel.
2. Zoek op hun Trooperpagina naar de webshop waar je iets wil kopen (er zijn er meer dan 1.000 en ook echt hele bekende shops zoals Bol.com, Booking.com, Torfs, Coolblue, JBC,…)
3. Doe je aankoop net zoals anders.
4. De shop schenkt je vereniging een percentje van jouw aankoopbedrag.
5. Jouw aankoop kost je geen cent extra.
 

goudhaantje

HET KLEINSTE VOGELTJE

Dit moment van het jaar kan je goudhaantjes horen zingen met hoge tonen hoog in de naaldbomen. Elk jaar krijgen we een paar vensterslachtoffers binnen. Altijd een uitdaging om een vogeltje van amper 5 gram in leven te houden.
Tip : Als je een raamslachtoffer zou vinden, zet de sukkelaar in een doos op een rustige plek. Na een uurtje laat je het slachtoffer terug vrij. Indien je een laag hangende vleugel of slepende poot opmerkt, breng het arme dier binnen naar een opvangcentrum voor vogels en wilde dieren SOS wilde dieren