Lid worden

Een tussenkomst voor hulp aan inheemse wilde dieren is gratis. De verzorging, de medische kosten, de interventies en het voedsel kosten geld, veel geld. We organiseren hiervoor allerhande activiteiten en krijgen subsidies van de overheid. Maar onze grootste steun komt van onze leden. Je bent al lid vanaf 10 euro per jaar, voor 15 euro ben je steunend lid en voor 35 euro erelid.  Je ontvangt vier keer per jaar ons tijdschrift met info over de dieren die werden binnengebracht, verslagen van vangacties, foto’s… 

Je kan het gekozen bedrag overschrijven op BE 52 0014 1211 7209 (BIC GEBABEBB) met vermelding nieuw lid, steunend lid, erelid jouw naam.  

Het lidmaatschap is geldig voor 1 jaar. Was je in vorig jaar lid van SOS wilde dieren en wens je dat te blijven, vergeet dan niet jouw lidgeld te vernieuwen door het lidgeld op onze rekening te storten. Via een doorlopende opdracht bij jouw bank kan je trouwens op een vast tijdstip het bedrag naar ons sturen en vergeet je zo de hernieuwing van het lidgeld niet.