Nieuws

foto bouw je mee

SOS WILDLIFE HOSPITAL

Eindelijk, SOS wilde dieren krijgt een vaste stek. Dankzij Geraardsbergen mogen we onze intrek nemen in het oude scoutslokaal.
De renovatie en inrichting echter kosten handenvol geld. Daarom vragen we jouw steun.
Met een gift van 65 euro realiseren we 1m² van het wildlife hospital. Meer info: klik hier.

knor op wandel

KNOR OP DE WANDEL

Onze overburen hun schetland pony kreeg een onverwacht vriendje. Een hangbuikbiggetje probeerde vriendschap te vinden met hun viervoeter. Helaas was het meer een haat en liefde verhouding tussen hen. Gelukkig hielpen de melders ons mee met deze kleine knor te vangen. Deze grote dierenvrienden lokten het biggetje in onze transportbox. We zijn op zoek naar zijn baasje. Wie kan ons meehelpen? Al enige zoektocht bracht helaas geen resultaat.

laswerken Wildlife Hospital

Update WILDLIFE HOSPITAL

De werken gaan onverminderd door. De intensive care ruimte is volledig betegeld en de plafond volledig nieuw. Hij schittert als nooit tevoren. Ook het laswerk van onze nieuwe behandelboxen zijn vandaag afgerond. Als dat geen mooi nieuwejaarscadeau is !!! Beste bouwers, we zijn heel trots op jullie SUPER werk .

zwalpend egeltje
RX van egel, heup uit de kom

ZWALPENDE EGEL

We kregen een late feestvierder binnen. De sukkelaar bewoog zich al zigzaggend voort met een slepend achtervoetje. Dierenarts Jan maakte een RX foto om te kijken wat er aan de hand was. Inderdaad, de foto gaf duidelijk aan dat de heup uit de kom was. Onder volledige verdoving werd alles terug goed gepositioneerd. Dit lukte wonderwel heel goed. Een dag later kon de egel zich normaal voortbewegen. Ongelooflijk bedankt Chris, Jan, Marijke en Anneleen van Dap Aan de Ossenberg !